Klanttevredenheidsscore 4,9 / 5 Google Review   • Gratis intakegesprek    • Deskundig en eerlijk advies    • Hoogwaardige Botulinetoxine    • Ervaren medische arts    • Dé Botoxspecialist van Den Haag

Botox, de Fabels en Feiten (Deel 1)

Mythes over Botox en Fillers ontkracht

Beste lezers,

Als Dr. Vinesh Bansi bij BeautyClinic Nederland, kom ik dagelijks in aanraking met vragen en zorgen rondom het gebruik van Botox en fillers. Het is begrijpelijk dat er veel misverstanden bestaan in een veld dat zo snel evolueert als de cosmetische geneeskunde. Vandaag wil ik enkele van de meest voorkomende fabeltjes ontkrachten en u voorzien van betrouwbare informatie, zodat u zich geïnformeerd en op uw gemak kunt voelen bij het overwegen van deze behandelingen.

Fabel 1: Botox maakt je emotieloos
Een veelgehoorde zorg is dat Botox je gezichtsuitdrukkingen ‘bevriest’ en je een emotieloze uitstraling geeft. Dit is niet waar wanneer de behandeling correct wordt uitgevoerd. Botox wordt gebruikt om specifieke spieren te ontspannen die rimpels veroorzaken, niet om alle gezichtsbewegingen te elimineren. Wanneer toegediend door een ervaren specialist, zoals ons team bij BeautyClinic Nederland, is het doel altijd om natuurlijke en subtiele resultaten te bereiken.

Fabel 2: Fillers zijn permanent en gevaarlijk
Een andere misvatting is dat alle fillers permanent en riskant zijn. De realiteit is dat de meeste moderne fillers, zoals die op basis van hyaluronzuur, biologisch afbreekbaar en tijdelijk zijn. Ze bieden een veilige en omkeerbare optie voor volumeherstel en rimpelvermindering. Eventuele bijwerkingen zijn meestal mild en tijdelijk, en ernstige complicaties zijn zeldzaam wanneer de procedure wordt uitgevoerd door gekwalificeerde professionals.

Fabel 3: Botox en fillers zijn alleen voor vrouwen
Cosmetische behandelingen kennen geen gender. Het is een misvatting dat alleen vrouwen kiezen voor Botox en fillers. In werkelijkheid zien we een toenemend aantal mannen die deze behandelingen ondergaan als een manier om hun uiterlijk te verfrissen en te verbeteren. Bij BeautyClinic Nederland benaderen we elke cliënt als een individu, met behandelingen die zijn afgestemd op ieders unieke esthetische doelen, ongeacht geslacht.

Tot Slot…

Ik begrijp dat het besluit om een esthetische behandeling te ondergaan niet lichtvaardig wordt genomen, en het is belangrijk dat u zich volledig geïnformeerd en comfortabel voelt. Als u vragen heeft of twijfels over wat u hebt gehoord over Botox of fillers, nodig ik u van harte uit om contact met ons op te nemen. Bij BeautyClinic Nederland streven we ernaar een open en educatieve dialoog met onze cliënten te voeren, zodat we samen de beste beslissingen kunnen nemen voor uw gezondheid en schoonheid.

Het is ons doel om elke behandeling veilig, comfortabel en afgestemd op uw persoonlijke wensen uit te voeren. U bent altijd welkom om een consultatie te plannen waar we al uw vragen kunnen bespreken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat u een goed geïnformeerde keuze maakt, vrij van de misverstanden die zo vaak circuleren in de wereld van cosmetische behandelingen.

Met vriendelijke groet,

Dr. Vinesh Bansi
BeautyClinic Nederland

Auteur
Picture of Dr. Vinesh Bansi

Dr. Vinesh Bansi

Kwaliteit & veiligheid bovenal

Meer blogs

Brought to you by