Klanttevredenheidsscore 4,9 / 5 Google Review   • Gratis intakegesprek    • Deskundig en eerlijk advies    • Hoogwaardige Botulinetoxine    • Ervaren medische arts    • Dé Botoxspecialist van Den Haag

Botox, De Fabels en Feiten (Deel 2)

De waarheid over Botoxulinetoxine en Hyaluronzuur FiIllers

Welkom terug bij onze blogserie waarin we enkele van de meest voorkomende misvattingen over Botox en fillers aanpakken. Als Dr. Vinesh Bansi bij BeautyClinic Nederland is het mijn missie om u te voorzien van betrouwbare informatie, waardoor u weloverwogen keuzes kunt maken over esthetische behandelingen. Laten we verder gaan met het ontkrachten van nog drie fabels die vaak circuleren in gesprekken over deze populaire cosmetische ingrepen.

Fabel 4: Botox en fillers zijn onmiddellijk permanent zichtbaar
Veel mensen geloven dat de effecten van Botox en fillers onmiddellijk na de behandeling permanent zichtbaar zijn. In werkelijkheid kan het enkele dagen duren voordat Botox volledig werkt, en het optimale effect wordt meestal binnen twee weken bereikt. Fillers kunnen onmiddellijke resultaten opleveren, maar het volledige effect is soms pas zichtbaar nadat de zwelling is afgenomen, wat een paar dagen kan duren. Beide behandelingen vereisen geduld en soms meerdere sessies om de gewenste resultaten te bereiken.

Fabel 5: Botox kan alle soorten rimpels behandelen
Een veelvoorkomende misvatting is dat Botox gebruikt kan worden voor alle soorten rimpels. Botox is echter het meest effectief voor dynamische rimpels die ontstaan door spierbewegingen, zoals fronslijnen, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Voor statische rimpels, die zichtbaar zijn zonder spierbeweging, zijn dermale fillers vaak een betere optie. Deze vullen de rimpels of plooien op en zorgen voor een gladder oppervlak.

Fabel 6: Fillers zijn alleen voor de lippen
Hoewel lipvergroting een van de meest bekende toepassingen is voor dermale fillers, zijn ze veelzijdiger en kunnen ze op verschillende gebieden van het gezicht worden gebruikt. Fillers worden niet alleen gebruikt om volume aan de lippen toe te voegen, maar ook om de contouren van de kin en de kaaklijn te verbeteren, de wangen te verheffen, en zelfs de neusvorm subtiel te veranderen zonder chirurgie. Ze kunnen ook effectief zijn bij het verminderen van de diepte van nasolabiale vouwen en marionetlijnen.

Het is begrijpelijk dat, ondanks het lezen van feiten, u nog steeds vragen of zorgen kunt hebben over Botox en fillers. Ik moedig iedereen die overweegt een behandeling te ondergaan of meer informatie wil, aan om contact op te nemen met ons bij BeautyClinic Nederland. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u een behandelplan te overwegen dat uw natuurlijke schoonheid versterkt.

Door voortdurende educatie en open communicatie hopen we misverstanden te verminderen en onze cliënten de beste zorg en resultaten te bieden. U bent van harte welkom voor een consultatie, waar we al uw twijfels kunnen wegnemen en samen kunnen werken aan een versie van uzelf die u met trots en vertrouwen uitstraalt.

Tot de volgende keer,
Dr. Vinesh Bansi
BeautyClinic Nederland

Auteur
Picture of Dr. Vinesh Bansi

Dr. Vinesh Bansi

Kwaliteit & veiligheid bovenal

Meer blogs

Brought to you by