Klanttevredenheidsscore 4,9 / 5 Google Review   • Gratis intakegesprek    • Deskundig en eerlijk advies    • Hoogwaardige Botulinetoxine    • Ervaren medische arts    • Dé Botoxspecialist van Den Haag

Disclaimer

Welkom op de website van Beauty Clinic Nederland. Wij stellen uw interesse in onze diensten en uw bezoek aan onze website zeer op prijs. Het is onze missie om u met de beste intenties te voorzien van accurate en waardevolle informatie over onze behandelingen en diensten. Echter, wij willen u erop wijzen dat, ondanks onze inspanningen om zo volledig en nauwkeurig mogelijk te communiceren, er situaties kunnen ontstaan waarin onbedoeld drukfouten, stijlfouten, of inhoudelijke onjuistheden voorkomen.

De informatie verstrekt op deze website is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en mag niet worden opgevat als medisch advies of een vervanging voor professionele medische consultatie. Hoewel wij ernaar streven om de informatie actueel en correct te houden, geven wij geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, uitdrukkelijk of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid, of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten, of gerelateerde grafieken die op de website staan voor welk doel dan ook. Elk vertrouwen dat u stelt op dergelijke informatie is daarom strikt op eigen risico.

De term “Botox” wordt op onze website in algemene zin gebruikt om te verwijzen naar behandelingen met botulinetoxine, ongeacht het merk. Deze keuze in woordgebruik is niet bedoeld om afbreuk te doen aan de merknaam Botox of om specifiek en uitsluitend het product van Allergan Inc. te promoten. In de loop der jaren is het woord “Botox” in de volksmond een algemene term geworden die verwijst naar cosmetische behandelingen die gebruikmaken van botulinetoxine om lijnen en rimpels in het gezicht te verminderen.

Voor gedetailleerde informatie over de specifieke botulinetoxine-producten die we gebruiken in onze kliniek, inclusief de merken en hun eigenschappen, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen of een consultatie te boeken. Ons team van professionals staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de informatie die u nodig heeft om een weloverwogen keuze te maken over uw behandelingsopties.

Beauty Clinic Nederland, noch enige van haar medewerkers of vertegenwoordigers, zal aansprakelijk zijn voor eventuele verliezen of schade, inclusief zonder beperking, indirecte of gevolgverliezen of -schade, of enige verliezen of schade voortvloeiend uit verlies van gegevens of winsten die voortkomen uit, of in verband met, het gebruik van deze website.

Wij moedigen alle bezoekers aan om professioneel medisch advies in te winnen alvorens over te gaan tot enige vorm van behandeling. De beslissing om al dan niet een behandeling te ondergaan dient te worden genomen in overleg met een gekwalificeerde gezondheidszorgprofessional, die rekening houdt met uw persoonlijke behoeften en omstandigheden.

Door deze website te gebruiken, erkent u en stemt u ermee in dat Beauty Clinic Nederland niet aansprakelijk is voor beslissingen die u maakt op basis van de informatie die u hier heeft verkregen. Wij adviseren u dringend om alle informatie die u van belang acht voor uw besluitvormingsproces te verifiëren met een gekwalificeerde professional.

Wij danken u voor uw begrip en uw vertrouwen in Beauty Clinic Nederland.


Brought to you by