Wat is een Vitamine Infuusbehandeling?

Een Vitamine Infusie is dé manier om je immuunsysteem een boost te geven. Naast dat het je energieniveau een flinke oppepper door middel van een hoge doses vitaminen geeft zul je ook zichtbaar verbetering van je huid constateren. Een dip na die nacht doorfeesten lange reis of slokje te veel? De Vitamine Infuusbehandeling is ook een veel gebruikt middel tegen katers of jetlags.

Een infuusbehandeling kun je eenmalig ondergaan maar ook als therapie. Vraag Dr.Bansi om te adviseren wat het beste is in jouw situatie. De juiste vitamine infuus behandeling wordt samengesteld op jouw lichamelijke behoeften.

Hoe werkt een Vitamine Infuusbehandeling ?

Een Vitamine Infuus is eigenlijk het rechtstreeks toedienen van vitamines en voedingsstoffen  in de bloedbaan, door de spijsvertering te omzeilen zorgt deze rechtstreekse manier voor verhoogde absorptie en 100% biologische beschikbaarheid van vitamines en antioxidanten.  In verhouding tot het slikken van supplementen (circa 20% ) is de opname en dus effectiviteit van een Vitamine infuusbehandeling vele malen groter.

Hoe lang duurt een Vitamine Infuusbehandeling?

Een Vitamine infuusbehandeling duurt tussen de 45 en 60 minuten. De effecten zijn deels direct en deels binnen enkele uren al merkbaar.

Hoe zit het met de nazorg?

Na een behandeling met een Vitamine Infuus heeft u geen speciale nazorg nodig. U kunt de behandeling zonder zorgen combineren met een Botox of Filler behandeling. U kunt vrijblijvend contact opnemen met uw vragen.

Is de behandeling geschikt voor mij?

De meeste mensen kunnen zonder problemen een vitamine infuusbehandeling of therapie ondergaan. Bespreek altijd je medische historie met de behandelde arts bij twijfel. Artsen bij Beauty Clinic zijn opgeleide medisch specialisten die u van eerlijk advies zullen voorzien. Hiervoor kunt u contact opnemen via 070 389 1193, info@beautyclinic-denhaag.nl of het contactformulier op deze website.

Stel je vraag
1
Stel gerust je vraag!
Beauty Clinic Helpdesk
🇳🇱Laat ons weten hoe we je mooier en wijzer kunnen maken!

We zullen je zo spoedig mogelijk beantwoorden.

🇬🇧Please let us know how we could help you becoming even prettier and more wise!

We will reply to you a.s.a.p.