Klanttevredenheidsscore 4,9 / 5 Google Review   • Gratis intakegesprek    • Deskundig en eerlijk advies    • Hoogwaardige Botulinetoxine    • Ervaren medische arts    • Dé Botoxspecialist van Den Haag

Feiten en Fabels over Botox en Fillers (Deel 3)

Welkom terug bij onze voortdurende blogserie waarin we enkele van de meest hardnekkige mythes over Botox en fillers ontmaskeren. Als Dr. Vinesh Bansi van BeautyClinic Nederland, streef ik ernaar om u nauwkeurige en nuttige informatie te bieden, zodat u geïnformeerde beslissingen kunt nemen over uw esthetische behandelingen. Laten we doorgaan met het verkennen en corrigeren van nog drie veelvoorkomende misverstanden.

Fabel 7: Botox en fillers zijn verslavend
Er bestaat een mythe dat Botox en fillers fysiek verslavende substanties zijn. Dit is echter niet waar. Er zijn geen verslavende stoffen in Botox of de meest gebruikte fillers. Wat sommige mensen echter ervaren, is een psychologisch verlangen naar voortgezet gebruik, omdat ze tevreden zijn met de esthetische resultaten en deze willen behouden. Dit wordt vaak verward met een verslaving, maar in werkelijkheid gaat het om tevredenheid met de resultaten van een veilige behandeling.

Fabel 8: Fillers rekken de huid uit, waardoor meer behandelingen nodig zijn
Een andere veelvoorkomende misvatting is dat het gebruik van fillers de huid uitrekt, waardoor meer behandelingen nodig zijn om hetzelfde effect te behouden. In werkelijkheid zijn de meeste fillers ontworpen om volume te geven en fijne lijnen en rimpels te verminderen zonder permanente uitrekking van de huid. Wanneer fillers oplossen, keren ze terug naar hun natuurlijke staat, tenzij ze excessief en onjuist zijn gebruikt. Regelmatig gebruik van fillers volgens de aanbevolen hoeveelheden leidt niet tot uitrekken van de huid.

Fabel 9: Botox is alleen voor ouderen
Botox wordt vaak geassocieerd met het ouder wordende individu, maar in werkelijkheid wordt het door mensen van alle leeftijden gebruikt voor zowel cosmetische als therapeutische doeleinden. Jongere cliënten gebruiken vaak Botox als een preventieve maatregel om de vorming van rimpels te minimaliseren voordat ze diep en duidelijk worden. Botox heeft ook verschillende medische toepassingen, zoals het behandelen van migraine, overmatig zweten en spierspasmen, wat aantoont dat het nuttig is voor een breed spectrum aan cliënten, ongeacht de leeftijd.

Als u vragen heeft of verdere verduidelijking wenst over Botox of fillers, nodig ik u van harte uit om contact met ons op te nemen bij BeautyClinic Nederland in Den Haag of Voorburg. Wij zijn er om uw zorgen te bespreken en om transparant advies te geven over de beste esthetische strategieën die bij uw persoonlijke behoeften passen.

Ons doel is niet alleen om schoonheidsidealen te bereiken, maar ook om u te voorzien van de meest betrouwbare en veilige zorg mogelijk. Voel u vrij om een afspraak te maken voor een consult waar we al uw opties zorgvuldig kunnen overwegen. Samen kunnen we paden verkennen die u niet alleen helpen er beter uit te zien, maar zich ook beter te voelen.

Hartelijke groeten,

Dr. Vinesh Bansi
BeautyClinic Nederland

Auteur
Picture of Dr. Vinesh Bansi

Dr. Vinesh Bansi

Kwaliteit & veiligheid bovenal

Meer blogs

Brought to you by