Klanttevredenheidsscore 4,9 / 5 Google Review   • Gratis intakegesprek    • Deskundig en eerlijk advies    • Hoogwaardige Botulinetoxine    • Ervaren medische arts    • Dé Botoxspecialist van Den Haag

Feiten en Fabels over Botox en Fillers (Deel 4)

Feiten en Fabels over Botox en Fillers: Deel 4

Welkom terug bij onze verhelderende serie over de feiten en fabels rondom Botox en fillers. Als Dr. Vinesh Bansi van BeautyClinic Nederland blijf ik toegewijd aan het informeren van onze cliënten en lezers met accurate en nuttige informatie. Vandaag richten we ons op het corrigeren van nog drie veelvoorkomende misvattingen die kunnen bijdragen aan verwarring rond deze populaire behandelingen. Laten we deze misverstanden verder ophelderen.

Fabel 10: Botox resultaten zijn onmiddellijk

Een misverstand dat vaak voorkomt, is de veronderstelling dat Botox onmiddellijk resultaat levert. In werkelijkheid kan het enkele dagen tot een week duren voordat de volledige effecten van Botox zichtbaar worden. Botox werkt door het blokkeren van zenuwsignalen naar bepaalde spieren, wat leidt tot een vermindering van spieractiviteit en het gladstrijken van rimpels. Geduld is belangrijk, en het eindresultaat is het wachten waard.

Fabel 11: Fillers lossen ongelijk op

Er bestaat een zorg dat fillers, eenmaal geïnjecteerd, ongelijk kunnen oplossen en tot asymmetrie kunnen leiden. Hoewel het belangrijk is een ervaren professional te kiezen voor de toediening van fillers, zijn moderne filler producten ontworpen om gelijkmatig en geleidelijk door het lichaam afgebroken te worden. Onregelmatigheden zijn zeldzaam en meestal gemakkelijk te corrigeren in een follow-up afspraak.

Fabel 12: Botox en fillers zijn alleen cosmetisch

Hoewel Botox en fillers vaak geassocieerd worden met cosmetische verbeteringen, hebben deze behandelingen ook waardevolle medische toepassingen. Botox wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het behandelen van chronische migraine, spierspasmen, en zelfs bepaalde aandoeningen die overmatig zweten veroorzaken. Fillers kunnen helpen bij het herstel van volumeverlies gerelateerd aan huidaandoeningen of littekens. De veelzijdigheid van deze behandelingen overstijgt het puur esthetische.

Indien u vragen heeft over de mogelijkheden van Botox en fillers, niet alleen als cosmetische maar ook als therapeutische behandelingen, nodig ik u uit om contact met ons op te nemen bij BeautyClinic Nederland in Den Haag of Voorburg. Wij zijn hier om uw zorgen te adresseren en samen met u de meest geschikte benadering voor uw behoeften te bepalen.

We begrijpen dat het nemen van een beslissing over esthetische behandelingen informatief en doordacht moet zijn. Daarom bieden wij uitgebreide consultaties aan om te verzekeren dat al uw vragen beantwoord worden en dat u zich comfortabel voelt bij uw keuzes. Uw tevredenheid en vertrouwen in onze diensten staan bij ons voorop.

Bedankt dat u de tijd neemt om u te verdiepen in de feiten over Botox en fillers. Wij kijken uit naar uw bezoek aan onze kliniek en staan klaar om u te helpen bij uw reis naar welzijn en schoonheid.

Met vriendelijke groet,

Dr. Vinesh Bansi
BeautyClinic Nederland

Auteur
Picture of Dr. Vinesh Bansi

Dr. Vinesh Bansi

Kwaliteit & veiligheid bovenal

Meer blogs

Brought to you by