Klanttevredenheidsscore 4,9 / 5 Google Review   • Gratis intakegesprek    • Deskundig en eerlijk advies    • Hoogwaardige Botulinetoxine    • Ervaren medische arts    • Dé Botoxspecialist van Den Haag

Na twintig jaar een Oplossing, gevonden in Botox

In onze kliniek zijn we getuige van vele verhalen van transformatie en genezing, maar sommige verhalen raken ons dieper vanwege de lange zoektocht en uiteindelijke opluchting van onze patiënten. Vandaag wil ik u het verhaal vertellen van Elise, een patiënte wiens leven ingrijpend veranderde na meer dan twintig jaar te hebben geworsteld met een chronisch probleem dat uiteindelijk werd opgelost door een Botox behandeling.

Elise, nu 48 jaar oud, kampte al sinds haar late twintiger jaren met ernstige kaakspanning en bruxisme (tandenknarsen). Deze aandoeningen veroorzaakten niet alleen aanhoudende pijn in haar kaak en hoofdpijn, maar leidden ook tot aanzienlijke slijtage aan haar tanden. Elise had talloze behandelingen geprobeerd, van fysiotherapie tot nachtspalken, maar niets bood langdurige verlichting.

De ommekeer kwam toen Elise bij toeval een oud gezondheidstijdschrift las waarin een publicatie van mij, Dr. Vinesh Bansi, stond. In het artikel besprak ik het potentieel van Botox als behandeling voor medische aandoeningen, inclusief kaakspanning en bruxisme. Elise had nooit eerder overwogen dat Botox een optie kon zijn voor haar probleem; ze associeerde het voornamelijk met esthetische verbeteringen.

Geïntrigeerd en enigszins hoopvol, nam Elise contact op met onze kliniek om meer te weten te komen. Tijdens haar consultatie bespraken we hoe Botox kan helpen de spieren die verantwoordelijk zijn voor het klemmen en knarsen te ontspannen, wat de druk op haar kaak zou verlichten en de aanhoudende hoofdpijn zou verminderen. We stelden een behandelplan op en Elise besloot om de behandeling te proberen.

Elise onderging haar eerste Botox-behandeling in onze kliniek in Den Haag. We injecteerden de Botox zorgvuldig in specifieke spieren in haar kaakgebied. Binnen een paar dagen begon Elise een aanzienlijke vermindering van haar kaakspanning te merken, en binnen enkele weken waren haar symptomen aanzienlijk verminderd. Voor het eerst in twee decennia ervoer ze lange periodes zonder pijn of discomfort.

Dolgelukkig en Vrij van Pijn

Elise beschrijft haar nieuwe staat als ‘dolgelukkig’. Na meer dan twintig jaar worstelen met constante pijn, voelde ze zich bevrijd en kon ze weer genieten van dagelijkse activiteiten zonder de onderliggende angst voor kaakpijn of hoofdpijn. De impact van de behandeling op haar leven was zo aanzienlijk dat ze wenste dat ze eerder van deze optie had geweten.

Elise’s verhaal is een prachtig voorbeeld van hoe medische innovaties, zoals Botox, levens kunnen veranderen. Als u, net als Elise, worstelt met een chronisch probleem en meer wilt weten over mogelijke behandelingen, nodig ik u uit om contact op te nemen met ons bij Beauty Clinic Nederland. Onze vestigingen in Den Haag en Voorburg zijn altijd open voor uw vragen en wij bieden aantrekkelijke en eerlijke tarieven, ondersteund door een track record van zeer tevreden klanten.

U bent van harte welkom om de mogelijkheden te ontdekken en, wie weet, misschien vindt u net als Elise de sleutel tot een pijnvrij leven.

Auteur
Picture of Dr. Vinesh Bansi

Dr. Vinesh Bansi

Kwaliteit & veiligheid bovenal

Meer blogs

Brought to you by