Klanttevredenheidsscore 4,9 / 5 Google Review   • Gratis intakegesprek    • Deskundig en eerlijk advies    • Hoogwaardige Botulinetoxine    • Ervaren medische arts    • Dé Botoxspecialist van Den Haag

Veelgestelde vragen

Veelgestelde Vragen over Botox Behandelingen bij Beauty Clinic Nederland in Den Haag

Botox is een merknaam voor botulinetoxine type A, een neurotoxisch eiwit dat wordt gebruikt om tijdelijk spieractiviteit te verminderen. Bij Beauty Clinic Nederland in Den Haag gebruiken we het voor het verminderen van rimpels, fijne lijntjes en voor andere medische doeleinden.

Wij bieden diverse cosmetische behandelingen aan, waaronder Botox voor het verminderen van fronsrimpels, kraaienpootjes, voorhoofdslijnen, en meer. Daarnaast bieden we behandelingen aan voor overmatig zweten (hyperhidrose) en migraine.

Al onze Botox behandelingen worden uitgevoerd door ervaren medische artsen gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, om kwaliteit en veiligheid te waarborgen.

Ja, Botox behandelingen zijn veilig wanneer ze worden uitgevoerd door gekwalificeerde medische professionals. Bij Beauty Clinic Nederland gebruiken we alleen kwalitatief hoogwaardige producten en volgen we strikte medische richtlijnen.

Een behandeling duurt meestal niet langer dan 30 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied.

De resultaten van een Botox behandeling zijn meestal zichtbaar binnen 3 tot 5 dagen, met het volledige effect zichtbaar na ongeveer 2 weken.

Het effect van Botox houdt gemiddeld 3 tot 6 maanden aan, afhankelijk van het individu en het behandelde gebied.

Bijwerkingen zijn zeldzaam en meestal mild, zoals tijdelijke roodheid, zwelling, of blauwe plekken op de injectieplaats.

Wij onderscheiden ons door het gebruik van hoogwaardige producten en door alle behandelingen te laten uitvoeren door ervaren medische artsen. We zetten de veiligheid en tevredenheid van onze cliënten voorop.

Ja, Botox is zeer effectief in het behandelen van overmatig zweten, met name in de oksels, handen, en voeten.

Vermijd het gebruik van bloedverdunnende medicatie en alcohol 24 uur voor de behandeling om het risico op blauwe plekken te minimaliseren.

Botox wordt over het algemeen aanbevolen voor cliënten van 18 jaar en ouder. Er is geen echte bovengrens, maar elke cliënt wordt individueel beoordeeld op geschiktheid.

We adviseren om ten minste 24 uur na de behandeling geen make-up op het behandelde gebied aan te brengen om het risico op infectie te verminderen.

Botox behandelingen kunnen veilig elke 3 tot 6 maanden herhaald worden, of zoals aanbevolen door uw arts.

Als u stopt met Botox behandelingen, zullen de spieren weer hun normale activiteit hervatten en zullen rimpels en lijnen geleidelijk terugkeren.

Ja, Botox kan veilig gecombineerd worden met andere cosmetische behandelingen zoals fillers, onder advies van uw behandelend arts.

De kosten variëren afhankelijk van het behandelde gebied en de hoeveelheid Botox die nodig is. Neem contact met ons op voor een persoonlijk consult en prijsopgave.

U kunt een afspraak maken door ons te bellen of via onze website beautyclinic-nederland.nl.

Wij streven naar de hoogste tevredenheid en resultaten voor onze cliënten. Hoewel cosmetische behandelingen hun beperkingen hebben, bespreken we graag uw opties als u niet tevreden bent met het resultaat.

Ja, Botox behandelingen vereisen geen hersteltijd, waardoor u direct uw dagelijkse activiteiten kunt hervatten.

Bij Beauty Clinic Nederland in Den Haag zetten we ons in voor uw schoonheid en welzijn met behulp van de nieuwste technologieën en hoogwaardige producten, allemaal uitgevoerd door ervaren medische professionals. Bezoek onze website voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Brought to you by